Hells Angels rocker skudt i benet i Odense


(Dashcam video)


Omkring klokken 19 lørdag aften blev et medlem af rockergruppen Hells Angels truffet i benet af skud ved en tankstation i det østlige Odense. Flere medlemmer af gruppen er på vej mod byen.

Det oplyser Fyns Politi.

– Der står et antal medlemmer af Hells Angels på Shell-tanken ved Nyborgvej og Ejbygade, da tre biler ankommer til tankstationen.

– Der opstår tumult, men vi ved endnu ikke, præcist hvad der sker. Men et medlem af Hells Angels bliver ramt af skud overfladisk i benet. Han er kørt på Odense Universitetshospital, siger vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi

Politiet er til stede på hospitalet, hvor der også forventes at ankomme en større forsamling medlemmer af Hells Angels.

– Vi ved jo også, at Hells Angels holder fest i Nyborg, hvor der er samlet en 3-400 stykker. Et antal af dem er på vej mod Odense, siger Hans Frederiksen.

Festen i Nyborg er ifølge TV2 en større fejring af, at flere afdelinger af rockergruppen fylder 20 år.

Fyns politi har tidligere udtalt til TV2, at man forventer gæster fra ind- og udland til festen, samt at politiet ville være massivt til stede.

– Vi vil have en rimelig stor indsats sat ind lørdag aften, så borgerne i Nyborg kan godt føle sig trygge, sagde leder af operativ afdeling hos Fyns Politi, Per Laursen, til tv-kanalen tirsdag.

/ritzau/