Politiet er uden gennembrud i søgen efter teenagepige


  Arkivfoto

  Mere end to døgn efter, at en 13-årige pige forsvandt på Amager, er politiet stadig ikke kommet nærmere, hvor hun kan være.

  Det fortæller central efterforskningsleder Eskil Brodersen fra Københavns Politi søndag.

  Pigen hedder Omra Khanwali. Hun mødte ikke op på sin skole på Amager fredag morgen og kom ikke hjem til sin familie som aftalt om eftermiddagen.

  Politiet har indsamlet overvågningsvideoer fra ruten mellem hendes hjem og skolen. Efterforskningslederen ønsker ikke at fortælle, hvilken skole hun går på, eller hvor på Amager hun og hendes familie bor.

  Generelt holder politiet kortene tæt ind til kroppen i sagen.

  Selve eftersøgningen er foreløbig blevet varetaget af politiets patruljer.

  Der er ikke iværksat et egentligt eftersøgningshold med fokus på et eller flere bestemte områder, da man ikke har konkrete oplysninger om, hvor den 13-årige pige kan befinde sig.

  Teenagepigen blev meldt savnet af politiet lørdag morgen. Her udsendte Københavns Politi et billede af Omra Khanwali.

  Ifølge politiets oplysninger er det usædvanligt, at hun ikke holder sine aftaler. Derfor kontaktede familien politiet, da hun ikke kom hjem efter skole.

  Politiet har talt med både hendes familie og venner.

  Københavns Politi har tidligere afvist at fortælle, om der har været aktivitet på pigens mobiltelefon eller andre livstegn. Det skyldes hensyn til efterforskningen.

  Politiet vil fortsat gerne høre fra borgere, der har set pigen. De bedes henvende sig på 1-1-4.

  Derudover er politiet interesseret i alle oplysninger, der kan pege i retning af, hvor Omra Khanwali kan være taget hen.

  /ritzau/