Blokeret: Brian Sandberg angreb mand på Facebook


Brian Sandberg har været blokeret af Facebook i syv dage, efter han har hængt en mand ud med navn og telefonnummer.

Det fremgår af et opslag på Brians Facebook-side, som mandag aften er blevet genåbnet.

– Jeg kan godt forstå Facebooks regler, og det var klart en fejl, at jeg offentliggjorde hans mobilnummer i en kommentar, men ellers står jeg fuldstændig ved opslaget, siger Brian Sandberg til localeyes.dk.

Brians opslag omhandler en autoforhandler, som Sandberg har alt andet end pæne ord omkring.

Men det er ikke den knap så pæne omtale i opslaget, som har fået Facebook til at blokere ex-rockeren. Det er fordi, at han har offentliggjort mandens telefonnummer i en af kommentarerne.

– Jeg er ked af jeg ikke har kunnet svare alle der har sendt beskeder i min indbox, og jeg lover jeg vil svare alle – når jeg kommer gennem bunken. Dette sociale medie er fantastisk, og jeg forstår deres regler som jeg respekter fuldt ud – så ingen sure miner herfra, skriver Brian videre