Mand forsøgte selvmord i bil efter drabsforsøg på eks


En 38-årig kvinde blev natten til fredag stukket i brystet med en kniv i Nykøbing Mors. Den formodede gerningsmand er hendes 54-årige ekskæreste. Han blev efterfølgende fundet i en bil, der var kørt i grøften, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Da politiet fandt manden, var han i færd med at tage livet af sig selv ved at stikke sig i halsen, og politiet måtte skaffe sig adgang til hans bil ved at “bruge et tjenestevåben”, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det er ikke oplyst, hvilket våben der var tale om, ej heller hvordan politiet brugte våbnet.

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet på kvinden klokken 01.10. Da en politipatrulje ankom, fandt betjentene kvinden med stiksår i brystet.

Den sårede kvinde blev fløjet til Aalborg Sygehus, hvor hun har været på operationsbordet. Hun meldes ifølge politiet uden for livsfare.

Godt en time efter anmeldelsen af knivstikkeriet fik politiet en ny anmeldelse. Denne gang drejede det sig om en bil, der var kørt i grøften på Vestmorsvej.

Her fandt politiet den formodede gerningsmand til knivstikkeriet og forhindrede ham i at begå selvmord.

Manden er indlagt på Viborg Sygehus, hvor han efter en operation nu er uden for livsfare, oplyser politiet, der nu arbejder på at få klarlagt hele hændelsesforløbet.

Den 54-årige ventes fremstillet i grundlovsforhør senere fredag.

/ritzau/