Vinter OL er fuldt i gang


Dette indhold er sponsoreret.


Der er endelig gang i dette års vinter OL – og der er allerede fuld fart på. Mange af sportsgrenene har allerede fået deres sendetid, og det betyder også, at du nemt kan få tiden til at gå foran fjernsynet, hvis du bare har en lille interesse for sport. Sportsgrenene til vinter OL er måske ikke dem, der får mest fokus den resterende del af året, hvilket er med til at gøre det ekstra fascinerende, når det bliver sendt. En af sportsgrenene, der til gengæld har øjne rettet imod sig hele året, er ishockey. Det er en af de vintersportsgrene, de fleste kender til, og derfor har denne fået ekstra interesse – måske også fra din side. Er det tilfældet, skal du naturligvis se med. Find kampprogram til OL i ishockey, hvis du vil danne et overblik over, hvor meget du skal sidde foran TV’et.

Dansk deltagelse
Ishockey er en af de sportsgrene, hvor danske hold er blevet udtaget, både herrehold og damehold. Som dansker er det altid ekstra sjovt at følge de danske atleter. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at danskerne ikke er favoritter til at tage guldet med hjem – det gælder faktisk begge køn. Men som en stolt nation, med flere sportsgrene i topklassen, er vi sikre på at der bliver kamp til stregen. Det betyder, at de giver alt, hvad de har, og det kan mærkes, når de spiller. I gruppespillet skal herrerne i kamp den 9. 11. og 12. Så sørg for hyggen, zap ind på kanalen, og vis dem din støtte, én eller flere af disse dage.

Mange store kampe
Da OL er det største, atleterne kan vinde indenfor ishockey, udover NHL, betyder det også, at de andre hold vil komme med de helt tunge skyts. Der bliver altså spænding i verdensklasse, når hockeystavene banker op til kamp. Der er kun mulighed for at vinde OL hvert fjerde år, hvilket er med til at gøre det ekstra specielt. Det betyder derfor også, at der kommer til at være mange gode og store kampe, bare i løbet af gruppespillet. Der er altså god grund til, at følge med fra start til slut, hvis du ikke vil gå glip af de store kampe.
Forhåbentlig har du fået en lille smule blod på tanden og lysten til at følge lidt med, når pucken skal glide hen over isen. Det kommer i hvert fald til at gå vildt for sig.