Bil endte på siden: 26-årig kvinde sigtet for spiritus og narkokørsel

SMIDSTRUP: Lørdag aften blev der kl. 18.40 slået alarm til Gribskov Beredskab om et solouheld med mindst en fastklemt på Smidstrupvej – heldigvis var det ikke så alvorligt som det lød. Bilens fører sigtet for sprit- og narkokørsel.

Mandskabet fra Gribskov Beredskab rykkede straks ud på den alvorlige melding, og fremme på uheldsstedet blev  brandfolkene mødt af en lille rød personbil, som lå på siden inde mellem nogle store grantræer. Der befandt sig to unge kvinder i bilen, som det heldigvis hurtigt viste sig ikke var kommet noget alvorligt til – udover en alvorlig forskrækkelse.

Bilen var kommet i skred på Smidstrupvej formentlig grundet is på vejbanen, den var så kommet ud i rabatten og ved mødet med de store grantræer var bilen væltet rundt og landet på siden.

Eftersom de to unge kvinder i bilen ikke var alvorligt tilskadekomne, så blev det besluttet ikke at klippe bilen i stykker – tværtimod rullede brandfolkene ærmerne op og vippede forsigtigt bilen ned på alle fire hjul igen. Kvinderne kom herefter ud af bilen og over i en af ambulancerne.

Akutlægen ankom også til uheldsstedet, og sammen med paramedicinerne undersøgte lægen de to unge kvinder som mest af alt var chockerede over uheldet. Der var ikke nogen alvorlige skader, men de blev dog taget med en tur på skadestuen i Hillerød for en sikkerheds skyld - og for udtagelse af en blodprøve på bilens fører.

Den lille røde personbil blev skubbet et stykke længere ind mellem træerne af brandmandskabet, og herefter blev alt ophævet på uheldsstedet.

Eftersom særdeles glat på uheldsstedet blev der kort efter iværksat saltning i Gribskov Kommune.

Bilens fører, en 26-årig kvinde, viste sig at være påvirket af alkohol og narkotika, oplyser Nordsjællands Politi. Der blev udtaget blodprøver af kvinden som nu må afvente resultatet af blodprøverne og konsekvensen af den præcise påvirkningsgrad.