Emilies fætter frygter det værste: Nogen har gjort hende fortræd


Her forlader Emilie Meng Korsør station tidligt søndag morgen. Politifoto.


17-årige Emilie Meng fra Korsør har været sporløst forsvundet siden søndag, og politiet leder nu efter en mand.

Emilies fætter, 19-årige Silas Witzner frygter det værste. Han tror der er sket en forbrydelse.

Det skriver BT.

– Jeg tror desværre, at der er sket hende noget. Hun er nok rendt ind i en person, som har gjort hende fortræd. Jeg tror ikke, hun er stukket af, fordi det ligner hende slet ikke. Sådan er hun ikke, siger fætteren til BT.

Emilie Meng blev sidst set ved firetiden søndag morgen. Her skiltes hun med sine veninder efter en bytur.

Veninderne tog en taxa, mens Emilie valgte at gå hjem til morens hus, som ligger få kilometer fra stationen.

Overvågningsbillederne fra Korsør er det sidste, der er set til Emilie.

Politiet arbejdede i en overgang ud fra den teori, at Emilie havde taget toget tilbage til København, men det afkræfter overvågningsvideoen fra Korsør Station.

I stedet leder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nu efter en mand, der har været i området omkring Korsør Station, da Emilie Meng forsvandt.

Specielt efterlyses en personbil, der cirka klokken 05:05 standser umiddelbart syd for rundkørselen hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej.

Her stiger en ung mand, iført hvid skjorte og studenterhue ud af køretøjet. Umiddelbart efter kører personbilen fra stedet ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen.

Umiddelbart efter observeres en cyklist iført orangefarvet arbejdstøj, kørende på Halskovbroen i retning mod Tårnborgvej.

Politiet vil gerne i kontakt med alle personer, der søndag den 10. juli 2016, i tidsrummet klokken 04:45 til 05:30, enten til fods eller i et køretøj, har været i området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej, til syd for Halskovbroen.

I samme tidsrum har vidner observeret en ung kvinde der kom gående i samme område.

Emilie Meng var da hun gik fra Korsør Station iført sort langærmet trøje med V hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sportssko med hvid stribe. Hun medførte en mørkegrå taske.