25-årig snublede på Hovedbanegården og blev dræbt af tog


Ulykken blev anmeldt klokken 2.23. Det stod lørdag aften ikke klart, hvorfor den unge mand havnede på skinnerne.

Det var en 25-årig mand fra København, der natten til lørdag blev dræbt af et tog, da han af ukendte årsager faldt ned på skinnerne på Københavns Hovedbanegård.

Det fortæller Lars Westerweel, vagtchef hos Københavns Politi.

Like localeyes.dk på Facebook

Politiet har ikke ønsket at oplyse om mandens alder, førend de pårørende var blevet underrettet om det tragiske dødsfald. Og det er de altså blevet nu, oplyser vagtchefen.

Ulykken blev anmeldt klokken 2.23. Det stod lørdag aften ikke klart, hvorfor den unge mand havnede på skinnerne.

Politiet har kigget optagelser på overvågningskameraer igennem og ud fra det, tyder intet på, at manden med vilje sprang fra perronen ned på skinnerne.

- På optagelser ses han komme gående ned på perronen fra ankomsthallen. Derefter ser det ud til, at han snubler, sagde vagtchef Henrik Brix tidligere lørdag.

Hans kollega, Lars Westerweel, vil lørdag aften ikke forholde sig til, om den 25-årige mand kunne have været påvirket af alkohol og derfor havnede på skinnerne.

- Vi skal i sagens natur være ret forsigtige med at udtale os om, hvordan han endte nede på skinnerne.

- Der vil blive lavet nogle undersøgelser, og vi skal yderligere have studeret optagelser fra overvågningskameraer, siger han og tilføjer:

- Det er desværre sket før, at folk er faldet på skinnerne af forskellige årsager, også nogle på grund af beruselse. Men jeg ved slet ikke, om det er tilfældet i den konkrete sag.

Politiet betegner hændelsen som en tragisk ulykke.

- Noget tyder på, at han bliver slået bevidstløs i faldet. Han ligger i hvert fald i adskillige minutter uden at røre på sig. Derefter bliver han ramt af et tog, siger vagtchef Henrik Brix.

Ingen personer kom manden til undsætning, men det skyldes sandsynligvis, at ingen har bemærket, at han lå nede på skinnerne, mener Henrik Brix.

På grund af dødsulykken blev S-togs-trafikken fra perronerne 11 og 12 midlertidig indstillet. Ved 4-tiden lørdag morgen kørte togene igen normalt fra de to perroner.

/ritzau/