26-årig knaldet for både røveri og narkosalg samme dag


Onsdag var ikke den bedste dag for en 26-årig mand. Han blev taget for både røveri og salg af narko.

Første episode fandt sted onsdag aften klokken 17.10. Her så en butiksvagt den 26-årige i færd med at stjæle tøj fra et gadebord tilhørende en butik i Brødregade i Randers.

Vagten gik ind i butikken og gjorde ekspedienten opmærksom på det og gik derefter ud og rettede henvendelse til den 26-årige, der med det samme flygtede fra stedet med nogle varer under armen.

Butiksvagten og ekspedienten satte efter den 26-årige, der løb gennem byen og til sidst endte ved biblioteket, hvor han vendte sig rundt og truede ekspedienten med en lommekniv.

Ekspedienten trak sig, og den 26-årige stak af fra stedet.

Efterfølgende blev der set videoovervågning igennem, og politiet fik et godt signalement af gerningsmanden, der blev rundkastet til alle patruljer.

Godt to timer senere, klokken 19.50, observerede en patrulje på Vestergade i Randers en mand, der passede på signalementet, og han havde to sorte styrthjelme i armene.

Den ene betjent steg ud af bilen og fulgte efter manden ind i en baggård, men så snart manden opdagede betjenten løb han fra stedet, hvorefter betjenten satte efter til fods.

Efter en længere løbetur, hvor manden undervejs smed de to hjelme fra sig, blev han anholdt på Jernbanegade.

Det viste sig, at der var gemt narko i de to styrthjelme, og politiet betegner det som en større mængde narkotika.