Bil væltede om på taget efter påkørsel af afspærring

GILLELEJE: En mandlig bilist endte med en totalskadet bil og en slem forskrækkelse, da han lørdag eftermiddag, kort efter kl. 15, tilsyneladende overså en afspærring fra vejarbejdet på Pårupvej udfor nr. 108.

Personbilen, en Toyota Hybrid-model, påkørte afspærringsmateriellet rundt om udgravningen på Pårupvej, men gemt bag de rød-hvide afspærringer stod også de tykke stålplader som sikrer hullet mod sammenstyrtning – og der var den fire år gamle Hybridbil ikke noget match.

Bilen blev kastet op i luften, og endte med et brag på taget i den modsatte kørebane, lykkeligvis var ingen andre trafikanter involveret, og ifølge oplysninger på uheldsstedet slap den uheldige bilist yderst heldigt fra uheldet.

Bilisten blev tilset af et par paramedicinere i en ambulance, men blev ikke taget med på hospitalet. Et familiemedlem kom ud til uheldsstedet og hentede den uheldige mand.

Anderledes er fremtiden for bilen som må formodes at være totalskadet.

Politiet etablerede afspærring af Pårupvej på begge sider af uheldsstedet, og først omkring kl. 18.30 var bilen blevet bjærget og uheldsstedet ryddet op, så der igen kunne genåbnes i begge retninger.

Hvordan den mandlige bilist bar sig ad med at overse afspærringsmateriellet – og derved det hul som materiellet skærmer for – pt. ukendt.