Hjemmerøveri i Birkerød: Mand frarøvet bil, nøgler og ukendt kontant beløb


BIRKERØD: Nordsjællands Politi efterforsker et voldeligt hjemmerøveri på Teglværksvej, hvor en mandlig beboer blev offer for vold og trusler, og endte med at blive frarøvet, bil, bilnøgler samt et kontant beløb.

Gerningsmændene flygtede fra gerningsstedet i ofrets bil, og der blev herefter slået alarm til 1-1-2 om det voldelige røveri – hvor ofret dog ifølge Nordsjællands Politi er sluppet med lettere skader.

Røverne blev kort efter afsløret af patruljevogne fra Københavns Politi ved Emdrup Station, formentlig er røverne afsløret af et køretøj med ANPG-scanner idet bilen blev efterlyst kort efter røveriet.

Gerningsmændene undslipper dog, formentlig til fods, og jages nu intenst af politiet som af hensyn til den igangværende efterforskning ikke kan oplyse nærmere om gerningsmændene og hvor mange det drejer sig om.

Adskillige politihunde, heraf flere gruppe-1 hunde, har gennemsøgt gerningsstedet og området omkring gerningsstedet. Det medførte en stor afspærring i kvarteret som først blev ophævet omkring kl. 21.30, mens teknikerne fortsatte de tekniske undersøgelser frem til kl. ca. 22.30.

#