18-årig mand dræbt af knivstik: To mænd fremstilles i grundlovsforhør


VIBY: En 18-årig mand blev søndag aften i Viby dræbt med knivstik – to 19-årige mænd er anholdt og mistænkt for drabet.

Østjyllands Politi fik søndag kl. 21.11 en anmeldelse om et knivstikkeri på Ormslevvej i Viby, og kort efter var flere patruljer og en ambulance på stedet.

Der blev udført livreddende førstehjælp, men den 18-åriges liv stod ikke til at redde.

Efterforskningen ledte politiet på sporet af to 19-årige mænd, som i løbet af natten blev anholdt i Aarhus-området.

”Det er en meget alvorlig hændelse, og vi har sat massivt ind både operativt og efterforskningsmæssigt for at opklare sagen. Vi har i løbet af aftenen og natten foretaget flere ransagninger, afhørt en række personer, gennemsøgt området for spor og kigget overvågning igennem. Vi har fortsat en del efterforskningsskridt foran os, og der kan komme flere anholdelser i sagen, ” siger politiinspektør Brian Olsen.

Kendte formentligt hinanden i forvejen
Østjyllands Politi er fortsat i den indledende fase af efterforskningen, og derfor er det stadig begrænset, hvor mange oplysninger de kan give om sagen.

”Ud fra den indledende efterforskning tyder det på, at den 18-årige har en form for relation til gerningsmændene, men det er for tidligt at sige noget om motivet endnu. Det er klart, at sådan en hændelse skaber stor utryghed i området, og derfor vil vi i de kommende dage være ekstra synlige i Viby-området – blandt andet med den mobile politistation, hvor borgerne kan få en snak med vores betjente, ” siger politiinspektøren.

Der vil mandag eftermiddag blive afholdt grundlovsforhør i forbindelse med knivdrabet på den 18-årige mand.

Endeligt tidspunkt for grundlovsforhøret kendes endnu ikke, Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, hvorfor der pt ikke kan oplyses yderligere.

#

#