Drama ved rockerborg: Politiet affyrede skud


Fotografen fra Local Eyes kom frem til stedet kort efter politiet havde affyret varselsskud.


En betjent affyrede torsdag aften varselsskud i forbindelse med en politiaktion ved rockergruppen No Surrenders klubhus i Brøndby.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Torsdag aften klokken 23.47, forsøgte en hundepatrulje fra Københavns Vestegns Politi at bringe en bil til standsning med fire passager på Vallensbækvej mellem Vallensbæk og Brøndby.

Politiet ønskede at stoppe bilen fordi farve og bilmærke kunne passe på gerningsbilen fra skuddrabet på Frederiksberg kort forinden.

Men i stedet for at holde ind, forsøgte bilen at køre fra hundepatruljen, der straks optog forfølgelsen.

Eftersættelsen endte foran No Surrenders klubhus på Lyngager i Brøndby.

Her forsøgte flere personer, der alle bar rygmærker, at forhindre politiet i at nå frem til de fire personer i bilen, og der opstod tumult, idet en gruppe personer omringede patruljen.

– Da politifolkene følte sig truet og set i lyset af at de mistænkte personer i flugtbilen kunne have forbindelse til skyderiet på Frederiksberg, valgte den ene betjent af afgive varselsskud op i luften, skriver politiet.

Herefter faldt der ro over gemytterne og folkene blev beordret til at lægge sig på maven.

Herefter blev personerne og bilen undersøgt, uden at der blev fundet våben eller andet. I alt 10 personer blev anholdt. Tre af disse blev sigtet efter straffeloven §119, for at have forsøgt at forhindre politiets arbejde, samt en række overtrædelser af færdselsloven.