En dræbt i voldsom trafikulykke: Bilist påkørte lastbil


HAMMEL: Politi, redningsmandskab og ambulancer var til stede i krydset Randersvej/Skolevangsvej i Hammel, hvor der i eftermiddags var sket et alvorligt færdselsuheld. Uheldet endte med at koste en af bilisterne livet.

Mens redningsmandskabet arbejdede på uheldsstedet arbejdede Østjyllands Politi’s patruljer med at regulere trafikken i området omkring uheldsstedet.

Ulykken blev udløst, da den ene bil af ukendte årsager tilsyneladende overså at en forankørende bremsede op og holdt stille for at svinge fra Randersvej til Skolevangsvej. ÉI første omgang var meldingen fra uheldsstedet at en person var kommet alvorligt til skade.

Der var ialt tre køretøjer involveret i den tragiske ulykke, og ifølge Østjyllands Politi blev ulykken fatal da bilen, der påkørte den anden bil bagfra, røg over i modsatte kørebane, hvor den kørte frontalt sammen med en modkørende lastbil.

I forbindelse med færdselsuheldet afgik føreren af den ene bil ved døden, kl. 17.30 arbejdede Østjyllands Politi fortsat på at underrette de pårørende til den dræbte bilist.

Østjyllands Politi har meddelt at indsatsen er færdig på stedet, og der er åbnet for trafik igen.

#

#