Stor politiaktion: Forskanset mand stormet af større politistyrke

FÅREVEJLE STATIONSBY: En større styrke bestående af bla. bevæbnede betjente med skjolde stormede et hus i Fårevejle Stationsby, hvor en mand af ukendte årsager havde forskanset sig.

Ifølge TV2 Øst har politiet oplyst at manden skulle anholdes, hvilket han ret åbenlyst ikke ville medvirke til og et vidne har til Local Eyes forklaret at manden havde truet politiet med både kniv og hvad der lignede et skydevåben.

Manden var umiddelbart påvirket af alkohol eller stoffer, og politiet endte med at have en forhandler på stedet for at tale med manden, en indsats som varede flere timer.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi havde manden truet betjentene verbalt, og da manden kunne havde våben så blev området pakket ind i mange bevæbnede betjente. Der var mindst tre patruljevogne, en hundevogn, en ambulance og lægebil, indsatsleder og et par køretøjer mere tilstede på adressen under aktionen.

Det endte med at de bevæbnede betjente stormede huset, og her fik de hurtigt anholdt manden - trods det så voldsomt ud skete det 'forholdsvist stille og roligt'.

Manden blev kørt fra stedet i en ambulance med politieskorte, han skulle bla. til check for alkohol eller stoffer idet han var massivt påvirket og trods hans store modstand mod anholdelse så klappede håndjernene alligevel.

Hvad den oprindelige anholdelse gik ud på er ikke kendt, men han er nu sigtet for bla. trusler mod politiet.

#

#

#