Drama i Middelfart: Rådhus omringet efter affyring af uidentificerede effekter i lokalerne


MIDDELFART: Politiet har evakueret beboere i en 100-meters zone omkring Middelfart Rådhus. En mand er brudt ind på rådhuset, hvor han har affyret fyrværkeri inde i politilokalet. Politiet er massivt til stede og har tilkaldt assistance fra EOD.

Fyns Politi er massivt til stede omkring rådhuset i Middelfart efter en mand tidligt fredag morgen brød ind i rådhuset og antændte “noget” som ikke er nærmere identificeret. Politiet skal derfor undersøge om kan være tale om sprængstoffer.

For et sikre der ikke befinder sig yderligere eksplosive stoffer i bygningen har Fyns politi fået sprængstofhunde og forsvarets sprængstofeksperter EOD til stedet. Nu skal bygningen gennemgås minutiøst for at sikre, at der ikke er risiko for, at der kan opstå en farlig situation.

Der er iværksat en større politimæssig indsats omkring bygningen, som gør, at den formodede gerningsmand er rammet ind af politiet.

Indsatsen vil formentlig komme til at stå på en stor del af dagen. Den massive tilstedeværelse sker af hensyn til borgernes sikkerhed og tryghed.