18-årig sigtet for drab på 19-årig: Fanget og mishandlet af tæskehold som hævn


VEJLE: Den drabssigtede 18-årige formodede gerningsmand blev holdt fanget af en 21-årig mand sammen med flere gerningsmænd her på Teglgårdsvej og efterfølgende kørt ud i et skovareal ved Fårupgårdvej og udsat for særdeles grov vold. Teknikere arbejdede længe her på Teglgårdsvej i Vejle og der arbejdes også på en adresse på Fårupgårdvej.

Den 18-årige drabssigtede mand af anden etnisk oprindelse end dansk blev søndag formiddag selv varetægtsfængslet i fire uger, for knivdrabet på en 19-årig mand, natten til lørdag.

Efter den drabssigtede var blevet varetægtsfængslet blev en 21-årig mand fremstillet i et grundlosvforhør, sigtet for særdeles grov vold mod den drabssigtede 18-årige mand.

Ifølge sigtelsen blev den 18-årige mand her i en bolig på Fårupgårdvej slået flere gange i ansigtet og på kroppen, hans øjenlåg blev forsøgt brændt af, han fik en pind stukket ind i øret og i anus, og så begravede overfaldsmændene hans ansigt i mudder.

Den sigtede blev truet med ordene: “Du skal dø i dag” og “Vi dræber både dig og din far”. Politiet har afspærret flere steder ved veje/stier omkring Fårup Sø. Hunde har været på stedet og søndag arbejdes der bla. med en drone i området.

#

#

#

#