Rockerklub indgår alliancer: Vil åbne mange nye afdelinger


Black Army og United Tribuns Forever.


Rockerklubben United Tribuns Forever udvider i Kolding og Odense og har samtidig indgået en alliance med Black Army i Vollsmose-området.

Det skriver Ekstra Bladet.

United Tribuns Forever åbnede i januar i Aabenraa, og sidenhen er det gået stærkt.

Der er meldinger om åbning af afdelinger i Svendborg, Kolding og Odense, og United Tribuns Forever har nu indgået en alliance med Black Army, det fortæller deres talsmand ifølge Ekstra Bladet til tv-programmet Station 2, som bliver vist på TV2 torsdag aften.

Og der bliver ikke lagt fingre imellem:

– Vi plaffer alle. Vi knepper alle. Vi slagter alle, der kommer i nærheden af United Tribuns. Vi knepper jer alle sammen. I kommer bare, lyder det fra United Tribuns Forever’s talsmand, som bliver benævnt AC.

De nye alliancer stopper angiveligt ikke her.

United Tribuns Forever har også etableret et godt forholdt til Satudarah, som i 2013 åbnede op i Bagsværd nær København, og har planer om at åbne mange nye afdelinger.

– Vi er i stærkt gang med at udvide, faktisk her på Fyn og i Jylland til at starte med. Det går faktisk rigtig godt. Dagligt er der nogen, der gerne vil være medlem af vores broderskab. Nu har vi et par afdelinger og inden for de næste par måneder, der kommer der i hvert fald tre til fire afdelinger mere rundt omkring i Danmark. Vi bliver kun større og større, forklarer talsmanden yderligere ifølge Ekstra Bladet.