LTF: Vi har ikke noget udestående med Yahya Hassan


Vi lever i et frit demokratisk samfund hvor ytringsfriheden er en af de mest fundamentale friheder for den enkelte borger. Selv for tosser som Yahya Hassan, så fred være med det, siger talsmanden fra LTF. Arkivfoto


En af de ledende skikkelser i banden LTF siger ifølge Ekstra Bladet at de intet udestående har med den nu fængslet digter Yahya Hassan.

Yahya Hassan sidder lige nu varetægtsfængslet for at have skudt og såret en 17-årig i Aarhus. Forinden har vi alle kunne følge hans næsten daglige kamp på Facebook mod hvad digteren kalder bandemedlemmer.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Et af medlemmerne af LTF (loyal to familia) siger nu til Ekstra Bladet at de intet udestående har med digteren Yahya Hassan.

– Jeg vil en gang for alle cementere at vi i LTF intet udestående har med digteren Yahya Hassan. Hverken på det personlige plan eller på grund af hans poetiske værk, holdninger eller udtalelser, lyder det fra en af bandens ledende figurer, i en skriftlig besked til Ekstra Bladet.

På Facebook har Yahya Hassan delt flere videoer og billeder som viser ham med blod i hovedet og en brækket næse og hånd. Skader som digteren har fået efter sammenstød med hvad Yahya Hassan selv kalder for indvandrerbander. Han har selv nævnt banderne LTF og Black Army.

LÆS OGSÅ: Yahya Hassan: Tre mænd forsøgte at myrde mig i går
– Vi lever i et frit demokratisk samfund hvor ytringsfriheden er en af de mest fundamentale friheder for den enkelte borger. Selv for tosser som Yahya Hassan, så fred være med det, siger talsmanden fra LTF i beskeden til Ekstra Bladet.

Den 21 marts skød og sårede Yahya Hassan en 17-årig mand på kappelvænget i Århus. Det samme sted hvor digteren dagen inden var oppe og slås. Der fik han brækket sin næse.

I en mobilvideo kan man se hvordan Yahya Hassan meget ophidset og viftende med en pistol truer med at skyde den 17-årig. Yahya skød angiveligt flere skud og den 17-årig blev ramt i foden.