Ny rygmærke-klub på vej til Svendborg


– den nye leder af United Tribuns i Svendborg er et tidligere bandemedlem af Black Army. Lige som han også har været med i Black Cobra. Arkivfoto


En ny rygmærke-klub er på vej til Svendborg. United Tribuns Forever hedder banden. Politiet på Fyn er opmærksom på den nye bande som er set i gadebilledet.

Jens Langdal Nielsen, der er leder af efterforskningsafdelingen for organiseret kriminalitet i Fyns Politi, bekræfter, at der holdes et vågent øje med, hvad der sker i Svendborg, men meget mere kan han af efterforskningsmæssige årsager ikke sige, skriver fyens.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

De er forholdsvis nye i gadebilledet siger Jens Langdal Nielsen, der dog ikke vil sætte tal på, hvor mange bandemedlemmer, der på nuværende tidspunkt er tale om.

Det er dog ikke første gang at medlemmer fra United Tribuns er på Fyn. Local Eyes har kendskab til at op mod hundrede United Tribuns medlemmer samlede sig i udkanten af Vollsmose sidste år i August.

Fyens.dk skriver at den nye leder af United Tribuns afdelinger i Danmark er et tidligere bandemedlem af Black Army. Lige som han også har været med i Black Cobra.

United Tribuns Forever Svendborg har åbnet en Facebook-gruppe under navnet ‘Svendborg Utf’

I januar blev Poolcaféen i Odense udsat for et angreb, hvor en større flok maskerede unge smadrede ruder og noget inventar.

I følge Local Eyes’s oplysninger var angrebet en styrkedemonstrationen muligvis vendt mod en United Tribuns, som ifølge rygter var ved at etablere sig i Odense.

Samme aften ransagede politiet Black Armys klubhus i Odense. Under ransagningen blev der smidt nogle sten efter betjentene som måtte tilkalde forstærkninger.

21 personer blev anholdt.

Senere samme aften udtalte en talsmand for Black Army sig til Local Eyes, hvor han fortalte, at der kun er plads til to bander i Odense.

– Vi sidder i en situation hvor der kommer nogle andre og træder os over fødderne. Der er kun plads til to bander her i Odense. Og folk ved hvem vi snakker om, siger talsmanden til Local Eyes.