Han dræbte lille 5-årig pige med sin bil: Hvor er Helmi Mossa Hameed?

I forbindelse med et færdselsuheld på Peter Bangsvej i København blev en lille 5-årig pige dræbt og hendes mor kvæstet. Føreren af bilen stak af til fods fra ulykken og er nu efterlyst.

Københavns Politi har identificeret føreren af køretøjet, som værende Helmi Mossa Hameed. Man skal ikke selv tage kontakt til ham, men straks kontakte politiet.

Hvis du ser ham, eller ved hvor han opholder sig så kontakt politiet på 114.

En femårig piges liv sluttede på tragisk vis, da hun og hendes mor gik på fortovet på Peter Bangs vej, og her blev ramt af en bil , onsdag eftermiddag ved 16-tiden. Ifølge Ekstra Bladet skete ulykken, da en sort VW Passat holdt på Sæbyholmsvej ved udmundingen i Peter Bangs Vej, og pludselig accelererede, krydsede tværs henover vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på det modsatte fortov.

Moderen til den dræbte 5-årige pige blev kørt til Hvidovre Hospital. Hendes tilstand er ukendt, men hun kunne tale med politiet og redningsmandskabet på stedet.

Føreren af bilen, identificeret som den 21-årige Helmi Mossa Hameed, hjalp ikke moderen eller den 5-årige pige efter påkørslen men flygtede blot fra uheldsstedet uden at hjælpe.

Derfor leder Københavns Politi i øjeblikket ‘offensivt’ efter Helmi Mossa Hameed.