22-årig anholdt for at beføle 10-årig pige på vej til skole


Politiet kom på sporet af den 22-årige, da den krænkede pige, hendes skoleveninder og forældrene et par gange i sidste uge havde set en mand, hvis signalement kunne passe på den beskrivelse, som den krænkede pige havde givet af gerningsmanden. Arkivfoto


En 22-årig mand fra Ringsted blev fredag d. 110316 om morgenen anholdt som mistænkt for at være den mand, der mandag d. 010216 om morgenen krænkede blufærdigheden hos en 10-årig pige fra Ringsted.

Hun var på vej i skole, da hun blev antastet af en mand, der befølte hende uden på tøjet, indtil hun skreg op og flygtede, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Politiet kom på sporet af den 22-årige, da den krænkede pige, hendes skoleveninder og forældrene et par gange i sidste uge havde set en mand, hvis signalement kunne passe på den beskrivelse, som den krænkede pige havde givet af gerningsmanden.

Politiet foretog derfor observation efter manden i området ved Anlægget, hvor disse vidner i fredags igen så manden opholde sig.

Han blev anholdt og efterfølgende sigtet for blufærdighedskrænkelse mod den 10-årige pige. Ved en efterfølgende ransagning på mandens bopæl fandt politiet ca. 9 gram hash, så sigtelserne mod den 22-årige kom også til at omfatte overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 22-årige har erkendt sigtelserne og kan nu se frem til et retsligt efterspil.