Smadret Audi flygtede med frontklappen liggende over forruden

HILLERØD: En 25-årig mand stak mandag af fra et sammenstød med en bil på Roskildevej, kollisionen skete omkring kl. 15.25, og flugtbilisten stak med det samme af fra uheldsstedet.

Hans bil havde ellers fået store skader efter sammenstøddet med en bil på Roskildevej, som han havde ramt bagfra. Angiveligt stak den 25-årige mand først af i retning mod København, men vendte så om og fortsatte flugten nordpå mod Helsinge – køreturen foregik med bilens smadrede frontklap liggende henover forruden, fortæller et vidne.

Politiet eftersatte den flygtende Audi, og den blev bragt til standsning ved en vigeplads på Hillerødvejen, lige før rundkørslen ved Helsinge.

Ved standsningen af den smadrede audi viste der sig en ganske god grund til hvorfor bilisten bag rattet ikke havde lyst til at stå til regnskab for trafikuheldet, den 25-årige mand var i forvejen frakendt kørekortet og derfor gav han den altså gas og forsøgte at flygte fra stedet.

Der er ifølge Nordsjællands Politi tale om en lokal 25-årig mand fra lokalområdet, og udover at få ørerne i maskinen omkring hans manglende førerret så skal han også afvente resultatet af en blodprøve som nu afgør om han var påvirket under sin køretur.

Efter den 25-årige mand var blevet anholdt blev han tilset i en ambulance, samtidig ransagede politiet hans bil og en række ting blev fjernet fra bilen i bevisposer – hvad der præcist blev fundet i bilen er endnu ikke kendt.

Trods en del skader på begge køretøjer, så slap de implicerede bilister fra ulykken med lettere skader.