Politiet efterlyser to mænd til røveri mod købmand


Politiets overvågningsbilleder viser de to gerningsmænd, som formentlig har taget flere lag tøj på for at syne kraftigere. Politiet vil gerne tale med borgere, der kan have set de to mænd i området. (Foto fra Midt- og Vestjyllands Politi).

Midt- og Vestjyllands Politi søger hjælp fra borgerne for at finde to gerningsmænd til et røveri begået i Min Købmand i Møldrup lidt syd for Aalestrup søndag aften den 14. februar.

To knivbevæbnede mænd kom omkring klokken 20.30 ind i forretningen Min Købmand i Møldrup søndag den 14. februar. Her truede de sig med en kniv til et kontantbeløb hos forretningens ekspedient, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en efterlysning.

Like localeyes.dk på Facebook

Politiets overvågningsbilleder viser de to gerningsmænd, som formentlig har taget flere lag tøj på for at syne kraftigere. Politiet vil gerne tale med borgere, der kan have set de to mænd i området. Der er desuden stor sandsynlighed for, at gerningsmændene under flugten kan have skilt sig af med tøj og sko, så hvis borgere har set noget, der minder om det beskrevne tøj, ligge smidt i området, så kontakt venligst politiet på 114.

Mistænkte A:
Dansktalende mand på mellem 20 og 30 år, dansk af udseende og med almindelig kropsbygning og omkring 180 cm høj. Han var under røveriet iført en sort elefanthue med huller til øjnene og med en rød hue indenunder. Den udvendige trøje var hvid og rød og der stod ”SNIFF” med hvide bogstaver på trøjen. Inden under den rød/hvide trøje havde han tilsyneladende en hættetrøje med en opslået mørk hætte. Han var under røveriet desuden iført mørkeblå jeans, sorte sko og grå arbejdshandsker. Den mistænkte var desuden bevæbnet med en 10-15 cm lang kniv.


(Foto fra Midt- og Vestjyllands Politi).

Mistænkte B:
Den anden mistænkte mand er ligeledes et sted mellem 20-30 år, almindelig af kropbygning, ca. 180 cm i højden og dansk af udseende. Han var under røveriet iført en lysegrå hættetrøje med et sort mærke i nakken (formentlig fordi vrangen var vendt ud på trøjen). Han var iført blå cowboybukser – formentlig af mærket Levi´s og med et "Karlkani"-bælte og så var han iført et par sorte "Nike" sko. Han havde en rød hue under hætten og han var ligeledes iført grå arbejdshandsker.

Kontakt politiet på 114
Hvis borgere har set de mistænkte eller har observeret noget mistænkeligt i Møldrup-området søndag den 14. februar, så kan Midt- og Vestjyllands Politi kontaktes på 114.