Politiet efterlyser mand for vold mod togrevisor


Den 17. september 2015 kl. 21.54 blev en togrevisor udsat for et spark i brystet, da hun bad en ung mand om at vise sin billet. Efter sparket løb den unge mand fra stedet og forlod toget på Vallensbæk Station. (foto fra Københavns Vestegns Politi).


Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre overvågningsfoto af en ung mand der er mistænkt for vold mod en togrevisor på Linje E kort før Vallensbæk.

Den 17. september 2015 kl. 21.54 blev en togrevisor udsat for et spark i brystet, da hun bad en ung mand om at vise sin billet. Efter sparket løb den unge mand fra stedet og forlod toget på Vallensbæk Station, skriver Københavns Vestegns Politi i en efterlysning.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Den unge mand beskrives som:
170-175 cm høj, 17-20 år, spinkel af bygning og med kort sort hår. Han var iført sorte bukser, sort jakke med en grålig trøje under.

I forbindelse med efterforskningen har politiet sikret overvågningsfoto fra det tog, hvor overfaldet fandt sted. På de fotos politiet nu offentliggør, kan man se den unge mand, umiddelbart inden overfaldet på togrevisoren.


(foto fra Københavns Vestegns Politi).

– Vi har iværksat en række efterforskningsskridt i forsøget på at finde voldsmanden – men uden held. Nu vælger vi at offentliggøre overvågningsfoto og håber at offentligheden kan hjælpe, selv om sagen ligger tilbage i tiden, siger efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi Steen Ørskov Larsen.

Kan du genkende den unge mand eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.


(foto fra Københavns Vestegns Politi).