Nye anholdelser i våbensag med tråde til tredobbelt drab


Frederiksberg den 11. november 2015.

To personer på 20 og 23 år er onsdag blevet anholdt i forbindelse med en sag om besiddelse af tre pistoler og en riffel.

Desuden er en 25-årig blevet sigtet, og dermed er i alt 17 personer sigtet i sagen. 13 af dem sidder varetægtsfængslet, og står det til politiet, vil de to, der blev anholdt onsdag, også ende bag tremmer efter et grundlovsforhør torsdag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Samtlige anholdelser og sigtelser er sket i kølvandet på et tredobbelt drab på Frederiksberg. Her blev tre mænd om natten til 11. november sidste år skudt i en lejlighed på Christian Paulsens Vej.

- Alle de anholdte og varetægtsfængslede har i mere eller mindre grad relationer til de tre unge mænd, der 11. november 2015 blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg, udtaler politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De nye anholdelser og sigtelsen af den tredje person er et resultat af politiets efterforskning i kombination med fundet af tekniske spor.

De fire våben og tilhørende ammunition er beslaglagt af politiet. Der er ikke fundet flere våben eller ammunition i forbindelse med onsdagens anholdelser, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Ved grundlovsforhøret i Retten på Frederiksberg torsdag vil politiet bede dommeren om at lukke dørene for offentligheden.

Politiet har endnu ikke anholdt nogen for drabet på de tre mænd i lejligheden på Frederiksberg.

/ritzau/