Nye anholdelser i våbensag med tråde til tredobbelt drab


Frederiksberg den 11. november 2015.

To personer på 20 og 23 år er onsdag blevet anholdt i forbindelse med en sag om besiddelse af tre pistoler og en riffel.

Desuden er en 25-årig blevet sigtet, og dermed er i alt 17 personer sigtet i sagen. 13 af dem sidder varetægtsfængslet, og står det til politiet, vil de to, der blev anholdt onsdag, også ende bag tremmer efter et grundlovsforhør torsdag.

Like localeyes.dk på Facebook

Samtlige anholdelser og sigtelser er sket i kølvandet på et tredobbelt drab på Frederiksberg. Her blev tre mænd om natten til 11. november sidste år skudt i en lejlighed på Christian Paulsens Vej.

- Alle de anholdte og varetægtsfængslede har i mere eller mindre grad relationer til de tre unge mænd, der 11. november 2015 blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg, udtaler politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De nye anholdelser og sigtelsen af den tredje person er et resultat af politiets efterforskning i kombination med fundet af tekniske spor.

De fire våben og tilhørende ammunition er beslaglagt af politiet. Der er ikke fundet flere våben eller ammunition i forbindelse med onsdagens anholdelser, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Ved grundlovsforhøret i Retten på Frederiksberg torsdag vil politiet bede dommeren om at lukke dørene for offentligheden.

Politiet har endnu ikke anholdt nogen for drabet på de tre mænd i lejligheden på Frederiksberg.

/ritzau/