Politiet forlænger forbuddet mod ophold i Gremiums Klubhus


Haslev den 2. februar. Ukendte gerningsmænd har affyret flere skud mod Gremiums klubhus på Finlandsvej.


Politiet frygter stadigvæk at Brothas Souljaz vil angribe rockerne fra Gremium i deres klubhus i Haslev. Derfor har politiet forlænget forbuddet mod at opholde sig i klubhuset. Den 2. februar blev der affyret mange skud mod klubhuset, som politiet mener er en del af konflikten mellem Gremium og Brothas.

Sydsjælland og Lolland-Falsters politi har i dag besluttet at forlænge det midlertidige forbud mod ophold i Rockerklubben Gremiums lokaler med yderligere 14 dage, oplyser politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Beslutningen om at forlænge forbuddet er truffet ud fra en politifaglig vurdering på baggrund af den systematiske politimæssige indsamling af oplysninger i relation til rocker- og bandemiljøet.


LÆS OGSÅ: Tv: Skudhuller og patronhylstre ved Gremium i Haslev

-Det er vores vurdering, at der fortsat er en akut og betydelig risiko for, at personer med tilknytning til bandegrupperingen Brothas Souljaz vil foretage angreb med skydevåben på den anførte adresse, som tjener som tilholdssted for Gremium PG MC Copenhagen Central. Ved beslutningen er der stadig lagt afgørende vægt på, at adressen er beliggende i et bebygget område i Haslev, hvor der er almindelig færdsel, bl.a. til en bokseklub, EUC og forskellige firmaer, og at et angreb vil være til fare for udenforstående, der arbejder, bor eller befinder sig i nærheden af ejendommen, udtaler politiinspektør Kim Kliver.

-Det er naturligvis vores håb, at medlemmerne i de respektive rocker- og bandegrupperinger vil forstå alvoren med vores beslutning, og parallelt med forbuddet fortsætter Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i øvrigt vores efterforskning med henblik på at stille involverede til ansvar for skudepisoden, siger Kim Kliver

Vurderingen underbygges af, at det er Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenters (NEC) opfattelse, at konflikten mellem Brothas Souljaz og B27 på den ene side og Gremium PG MC Copenhagen Central på den anden side ikke for nuværende er afsluttet.