To mænd i totterne på hinanden: 24-årig fik skinkesalat tværet ud i ansigtet


ROSKILDE: En nedladende bemærkning blev straffet med en omgang udtværet skinkesalat i hovedet til en 24-årig mand, mandag eftermiddag.

Mandag kl. 17.18 fik politiet en anmeldelse om et slagsmål mellem to mænd på en parkeringsplads ved et supermarked på Søndre Ringgade, og politiet rykkede straks ud for at få fløjtet kampen af mellem de to kamphaner.

De to mænd var dog stoppet med bataljerne ved politiets ankomst, og historien bag slagsmålet hører til i den mere usædvanlige slags.

Det viste sig at de to mænd, en 24-årig mand fra Frederikssund og en 27-årig mand fra Vejby, havde passeret hinanden på vej ind i supermarkedet. Den 24-årige havde i den anledning ytret sig nedladende om den 27-årige, der dog ignorerede bemærkningen og blot fortsatte ind for at foretage sit indkøb.

Den 27-årige mand fra Vejby var efterfølgende kommet ud af forretningen og havde sat sig ind i sin bil, da han bemærkede at den 24-årige mand nu sad i en bil ved siden af – og herfra gik det så galt.

Den 27-årige mand var fortsat godt irriteret over den 24-åriges bemærkninger, og derfor tog han en hobbykniv i bilen og åbnede en netop indkøbt skinkesalat, og tværede den effektivt ud i ansigtet på den 24-årige, hvorefter de to mænd ikke helt uventet røg i slagsmål.

Ingen af dem kom dog noget til under slåskampen, og politiet sigtede dem begge for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved deltagelse i slagsmålet. Den 27-årige blev tillige sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han havde taget hobbykniven i lommen og med udenfor bilen, men vel at mærke uden at bruge den på nogen måde i slagsmålet.

Begge kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af deres opførsel på parkeringspladsen – om der var tale om en stor eller lille bøtte skinkesalat melder døgnrapporten ikke noget om.