Hestemishandler slog til igen: Denne gang gik det ud over naboen


I den lille jyske by Spettrup har en hestemishandler igen slået til mod en gård.


Heste-mishandleren, som både onsdag og torsdag brød ind i en stald på Nederholmsvej i Spettrup, gik i går til angreb på naboejendommen – denne gang gjorde han sig samtidig skyldig i overfald på en pige.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Natten til torsdag gik det ud over tre heste og to ponyer. Gerningsmanden injicerede hestene med diverse bedøvende og smertestillende medikamenter samt penicillin. Efterfølgende har han skamferet dem ved at klippe haler, man og pandehår af dyrene.

I går var Local Eyes i kontakt med en hesteejer som også bor i den lille by. Hun var meget bange for at gerningsmanden ville slå til igen – hvilket han også gjorde.

Fredag middag slog hestehaderen til igen. Men han blev forstyrret i sit tilsyneladende målrettede angreb mod flere heste, da gårdens datter lagde mærke til en mistænkelig mand i mørkt tøj luske rundt omkring hestestalden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Datteren løb over for, at lukke deres hund ud. Pludselig stod hun ansigt til ansigt med manden, som kvitterede med et slag i ansigtet. Inden han tog flugten, tog han sig desuden tid til at sprøjte datterens ansigt til med blå spraymaling, skriver Vejle Amts Folkeblad.

På ejendommen havde gerningsmanden skrevet ordet hest.

Men gerningsmanden nåede ikke at komme ind til hestene i stalden, da han tog flugten efter overfaldet.

Gerningsmanden beskrives som 170-175 cm høj og iført mørkt tøj.