Betjente løb 81-årig spøgelsesbilist op


De to betjente tog en rask beslutning – de orienterede sig i forhold til trafikken, hvorefter de sprang over midterautoværnet og løb bilen op. Arkivfoto


I denne weekend døde fire personer som følge af spøgelsesbilister. Søndag eftermiddag var det tæt på at gå galt igen. To snarrådige betjente stoppede en ældre mand som var på vej i den modsatte vejbane ved Padborg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det skriver i en pressemeddelelse:

Søndag eftermiddag bemærkede to betjente ved grænseovergangen i Frøslev en bil, som med lav hastighed kom kørende i den forkerte vognbane. Bilen kørte mod nord i det sydgående spor.

De to betjente tog en rask beslutning – de orienterede sig i forhold til trafikken, hvorefter de sprang over midterautoværnet og løb bilen op, hvor de med fagter, råben og piften fik kontakt til føreren. Manden stoppede op, og med betjentenes hjælp fik manden bilen vendt og parkeret i nødsporet.

Adspurgt kunne den 81-årige mand ikke umiddelbart forklare, hvorfor politiet havde standset ham, men oplyste, at han måtte være kørt forkert, for han skulle have været i Padborg.

Efter en nærmere samtale med føreren besluttede betjentene at inddrage mandens førerret.