Hells Angels udsender usædvanlig pressemeddelelse


Det handler ikke om os eller dem, skriver rockerne i pressemeddelelsen.


Hells Angels Danmark har udsendt en lidt usædvanlig pressemeddelelse. Hells Angels vender både flygtningedebatten og verdenssituationen i meddelelsen som er offentliggjort på deres hjemmeside.

Like localeyes.dk på Facebook

Pressemeddelelsen tager udgangspunkt i en debat som kører på de sociale medier omkring et nyt flygtningecenter i Nyborg og Hells Angels nye klubhus i samme by. Hells Angels er ikke glade for den måde debatten kører på. Det handler ikke om os eller dem, skriver rockerne i pressemeddelelsen.

– Vi har i mange år været vant til at politi, politikere, samt ikke mindst pressen forsøger at forgifte den offentlige mening omkring vores klub. Bevillinger, øgede beføjelser, stemme fiskeri og ikke mindst mersalg hos aviser og andre medier, har været nogle af bevægegrundene herfor, men de er ikke væsentlige i denne debat for her er det nemlig kommet til at handle om ”dem eller os” og det er vi ikke glade for, står der i pressemeddelelsen fra Hells Angels Motorcycle Club Danmark.


Foto af pressemeddelelsen.

– Lige som de fleste andre borgere i landet, syntes også mange af vores medlemmer, at det er foruroligende, at så mange flygtninge og migranter kommer til landet på så kort tid og hvad det kan medføre af kultursammenstød. MEN når det er sagt, så er det ikke flygtningenes skyld at de søger hen hvor de kan få et sikkert eller bedre liv, skriver Hells Angels Motorcycle Club Danmark i pressemeddelelsen.

Politiet har meldt ud at de ikke vil tillade Hells Angels i at slå sig ned i Nyborg. Dette fik flere borgere til tasterne på de sociale medier.

Folk reagerer bla på Sten Skovgaard Larsen, chefpolitiinspektør ved Fyns Politi, som har udtalt, at politiet ikke vil give rockerklubben “ro til, at de kan opbygge en fast bastion og oparbejde status”, skriver fyens.dk

I en tråd på fyens.dk er der en heftig debat, hvor mange hellere vil have rockerne i deres by end det nye flygtningecenter.

Lad da HA være, de gør da området, de befinder sig i, sikkert, og hvis du ikke generer HA, generer de heller ikke dig (…) Man kan godt tage i mod 500 flytninge med flag og hele pibetøjet, men bare der er to rockere, så er folk oppe på tæerne og fortæller forfærdelige ting (…) Men i bund og grund er rockerne fredelige, skriver en læser på fyens.dk

I pressemeddelelsen fra Hells Angels mener rockerne ikke at det er flygtningenes skyld men derimod politikernes skyld.

– De mange velmenende borgere bør i stedet rette deres vrede imod de skyldige i denne for Europa ulykkelige situation. Politikerne i Danmark og andre EU-lande, USA og Natos aggressive fremfærd i Syrien og Libyen, EU’s handelsbarriere, olieindustriens misbrug og forgiftning af Afrikas resurser, samt ikke mindst den globale våbenindustris ustandselige jagt på på nye konflikter, skriver Hells Angels Motorcycle Club Danmark i pressemeddelelsen.