Taxachauffør er fortsat fængslet efter mistanke om voldtægt


Kvinden var kunde i mandens taxi og blev kørt hjem. Ifølge sigtelsen fulgte chaufføren med ind på hendes bopæl, hvor han – ifølge mistanken – tvang hende ned på en seng og forgreb sig på hende. Arkivfoto

En dommer har besluttet at varetægtsfængsle en taxachauffør i fire uger. Manden er sigtet for i julen at have voldtaget en ældre kvinde i hendes eget hjem i Randers.

Det oplyser Østjyllands Politi til Ritzau.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Den sigtede er 34 år, og kvinden er 73 år.

Forbrydelsen skal ifølge politiets sigtelse være sket først på aftenen søndag 27. december. Men chaufføren nægter sig skyldig.

Kvinden var kunde i mandens taxi og blev kørt hjem. Ifølge sigtelsen fulgte chaufføren med ind på hendes bopæl, hvor han - ifølge mistanken - tvang hende ned på en seng og forgreb sig på hende.

Chaufføren blev anholdt mandag 28. december sidst på eftermiddagen. Tirsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør. Grundlovsforhøret endte med, at anholdelsen af den 34-årige blev opretholdt i tre døgn.

Og nu har en dommer altså besluttet at varetægtsfængsle manden i fire uger fra 30. december.

- Den sigtede er varetægtsfængslet indtil 26. januar. Jeg kan endnu ikke fortælle mere om sagen, siger vagthavende ved Østjyllands Politi Carsten Dahl.

/ritzau/