Julerøveri: Truede med oversavet jagtgevær i kiosk


Arkivfoto


En ung ekspedient blev onsdag aften truet med et oversavet jagtgevær, da en mand begik røveri mod en mindre købmandsbutik i København.

Manden slap væk med nogle tusind kroner, oplyser politiet.

Like localeyes.dk på Facebook

– Klokken 20.56 får vi en anmeldelse om røveri i en købmandsforretning i Nansensgade 19. En mand har været inde i butikken med en rygsæk, hvori han har et oversavet jagtgevær, siger Sajjad Haider, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

– Han spørger først efter nogle cigaretter, og da ekspedienten vender ryggen til, trækker han det oversavede jagtgevær frem og råber, at han vil have alle pengene, siger Sajjad Haider videre.

Det lykkedes røveren at stikke af med mellem 3000 og 4000 kroner.

Manden slap væk til fods i retning mod Åboulevarden.

– Vi har et signalement af manden, der lyder på, at det er en dansk mand, spinkel af bygning på cirka 25 år. Han er mellem 185 og 190 centimeter høj og var iført en mørkegrøn hættetrøje eller hættejakke og mørke solbriller, siger Sajjad Haider.

Der var både andre ansatte og kunder i butikken, da røveriet fandt sted.

Ekspedienten har det efter omstændighederne godt.

– Den unge pige er rystet over det. Det var hende, der sad ved kassen og havde kontakt til manden. Der var cirka tre ansatte på arbejde på det tidspunkt, men de andre var ikke involveret, siger efterforskningslederen.

/ritzau/