Uwe maler Miley Cyrus’ dusk med tissemanden


Bag den exceptionelle frembringelse står billedkunstneren Uwe Max Jensen, der har anvendt sin tissemand i forbindelse med maleriet. (Foto fra Uwe).

kunstneren Uwe Max Jensen skaber igen opmærksomhed med sin provokerende tissemands-kunst. Uwe har malet et nøgenportræt af popprinsessen Miley Cyrus, hvor hendes dusk er malet med hans tissemand.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Et vidunderligt portræt af den tidligere barnestjerne og nuværende enfant terrible Miley Cyrus har set dagens lys i et dansk køkken. Bag den exceptionelle frembringelse står billedkunstneren Uwe Max Jensen, der har anvendt sin tissemand i forbindelse med maleriet, der forestiller Miley Cyrus full frontal med blottet og behåret køn, som hun tager sig ud i en billedserie i decemberudgaven af magasinet Candy fotograferet af kendisfotografen Terry Richardson, skriver Uwe i en pressemeddelelse


Uwe Max Jensen maler med sin tissemand.

- Det er altid en udfordring at smøre et helt lærred til alene ved hjælp af naturens pensel, men med den rette forberedelse går det alligevel. Mit maleri er en hyldest til den rejse, som Miley Cyrus har foretaget de seneste år. Fra barnestjerne til selvbevidst ung kvinde, der ikke er bange for at skabe debat og provokere - om det så gælder korthårsfrisurer, hashrygning eller eksplicit nøgenhed. Den udvikling har jeg ønsker at dokumentere med et portræt, der med sin ukonventionelle skabelsesberetning sender et respektfuldt nik i Miley Cyrus' retning," udtaler Uwe Max Jensen.
 


Uwe Max Jensens maleri af af Miley Cyrus måler 30 gange 40 centimeter og er udført med akrylmaling.

Nøgen Uwe præsenterer portrættet.

Her er portrættet af Miley Cyrus.

Op til forårets folketingsvalg malede han en valgplakat af en folketingskandidat Dansk Folkepartis Kristoffer Hjort Storm. Også til dette maleri anvendte Uwe sin tissemand.