Ny 100 % klimavenlig energi


Dette indhold er sponsoreret

I sommeren 2014 startede det nye elselskab Blue Energy. Blue Energy udbyder 100 % klimavenlig fri strøm, frit internet og tusindvis af rabatter. Det er blevet vigtigt, at vi tænker over vores daglige vaner, når det handler om klimaet. 95 % af verdens klimaeksperter er netop blevet enige om, at de store mængder af CO2 og anden luftforurening som olie, gas og kul udleder, er den direkte årsag til de klimaforandringer vi er udsat for i dag - og disse vil kun forværres med tiden, hvis der ikke gøres noget. Læs mere om blue energy.

En grønnere omstilling
Blue Energys vision er en grønnere omstilling af det danske energisystem. Udover klimavenlig strøm, ønsker Blue Energy også at gøre dine elregninger mere overskuelige. For vi er alle klar over, at vi har behov for strøm i vores hverdag, men det er sjældent, at vi egentlig kan forklare selve produktet - og hvis vi får det forklaret, er det ofte på et meget teknisk niveau. Blue Energy vil gøre regningen mere gennemskuelig for den almindelige borger. Du som forbruger, får derfor en bedre forståelse af produktet, og er med til at hjælpe med en grønnere omstilling af energisystemet i Danmark.

Salget af Blue Energy
Som nævnt blev Blue Energy stiftet i sommeren 2014 af kommerciel direktør og partner Mads Andreas Olesen og hans partnere Allan Flindt og Christopher Olesen. Virksomheden fik en hård start, da konkurrenterne længe havde været på markedet. Det tog derfor et års tid, før Blue Energy kom på markedet. Det var dog også en fordel at konkurrenterne, havde været på markedet i længere tid. Blue Energy havde dermed et nyere og forbedret it-system, og hvor alt kunne samles i skyen. Pengene de andre virksomheder bruger på at forbedre og opdatere deres systemer med, er dermed ikke en bekymring for Blue Energi.

Efter små fire år på markedet så partnerne deres mulighed for at sælge Blue Energy. Blue Energy blev opkøbt af investeringsfonden New Nordic Advisors for over 100 millioner danske kroner.

Selvom at virksomheden blev solgt, er Mads Andreas Olesen stadig partner og kommerciel direktør, ligesom at Allan Flindt og Christopher Olesen også er partnere i dag. Salget af virksomheden havde til formål at skabe mere udvikling for Blue Energy. Dette blev nu muligt, hvor de tre partnere stadig kan være med på rejsen.

Gemmer der sig en iværksætter i dig?
De tre partnere gjorde noget af et gennembrud, og fik en stor virksomhed på benene. I dag står Mads Andreas Olesen i front for flere virksomheder og har over 200 ansatte. Mads Andreas Olesen lykkedes og lykkes stadig med at være iværksætter, hvilket også er blevet mere populært i dag.

Mange unge vælger iværksættervejen i dag. Går du med en idé eller plan, du føler, skal ud i livet, skal du ikke holde dig tilbage. Inden du går i gang, skal du blot undersøge dine muligheder grundigt - for at opstarte en virksomhed er hverken billigt eller nemt. Vi hører ofte om succeshistorierne, som Mads Andreas Olesens, men der findes også utallige fiaskoer.