Politiet offentliggør foto af pose som hittebarn blev fundet i


Posen, som pigen blev fundet i, er fra tøjkæden Quint, der sælger modetøj til mænd. Foto fra Københavns Vestegns Politi.


I forsøget på at finde moderen offentliggør Københavns Vestegns Politi nu et billede af den pose, hvor en nyfødt pige blev fundet i Grantofteparken, Ballerup den 15. august. Den lille pige var i live og var blevet efterladt i posen mellem to affaldscontainere.

Like localeyes.dk på Facebook

Posen, som pigen blev fundet i, er fra tøjkæden Quint, der sælger modetøj til mænd. Den er sort med røde håndtag og et billede af et abehoved på siden, da det er tøjmærkets logo, skriver tv2.dk

– Vi har haft posen til tekniske undersøgelser, men det har desværre ikke ført os tættere på en opklaring af, hvem pigens mor er. Derfor håber vi, at vi kan komme det nærmere ved at offentliggøre billeder af posen, siger Carsten Jansson, der er vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, til Station 2 Efterlyst.

Det er Ballerup Kommune, der har ansvaret for den lille pige og her glæder man sig over, at den lille pige har det godt.

Hun er kommet i en akutplejefamilie og har det efter omstændighederne godt, siger Lone June Marcussen, der er centerchef for Center for Børne- og Ungerådgivningen i kommunen, til Station2 Efterlyst.

Pigen blev fundet af en beboer i Grantofteparken, der sammen med sin svoger var i gang med at smide affald ud i containeren.

Har du oplysninger om sagen kontakt Københavns Vestegns Politi på 114.