LTF\’ere sendt i fængsel: LTF\’s vicepræsident udvist for bestandigt

ROSKILDE: 13 mænd er torsdag blevet idømt i alt 59 års fængsel i en stor sag med tråde til LTF. Tre mænd blev udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt.

Retten i Roskilde afsagde i dag dom over de 13 mænd, der i marts måned i år blev kendt skyldige i adskillige forhold omhandlende bl.a. grov afpresning, vold, våbenbesiddelse og handel med kokain.

De 13 mænd fik domme på ialt 59 års fængsel. Den hårdeste straf fik en 25 årig mand, der fik 7 år og 5 måneders fængsel. Den mildeste straf lød på 9 måneders ubetinget fængsel. De øvrige dømte fik straffe på mellem 2½ års til 7 års fængsel.

En af de dømte er ifølge SN.dk vicepræsidenten i bandegrupperingen LTF, Loyal To Familia, som udover en fængselsstraf også blev udvist af Danmark for bestandigt.

Tre af de dømte mænd blev ud over fængselsstraffen også udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt, ligesom seks fik et såkaldt opholdsforbud, og de må således ikke længere opholde sig i dele af Ringsted, Køge, Fredericia og København fra de bliver løsladt og i fire-fem år frem.

Ti af de dømte mænd var erklærede medlemmer af den nu forbudte bandegruppering ”LTF”

– Det har været en lang efterforskning, og et langt sejt træk i retten at få gennemført denne sag, men vi er særdeles tilfredse med den endelige dom. Retten viser med straffene, at denne form for organiseret bandekriminalitet, ikke hører hjemme nogen steder i Danmark, siger senioranklager Randi Tvile og specialanklager Anja Lund Liin fra Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.