Politi i mørkelagt aktion ved ungdomsboliger

TILST: En stor politistyrke har afspærret et stort område omkring ungdomsboligerne på Græsvangen, der er også mødt en del teknikere og hundepatruljer op. Beboere i området er utrygge, da politiet intet vil oplyse om aktionen.

– Østjyllands Politi er tilstede i lejlighed i Tilst, hvor et mistænkeligt forhold undersøges. Ingen yderligere kommentarer, før undersøgelsen er afsluttet. – så kortfattet er politiets udmelding til offentligheden i forbindelse med afspærring af et større område omkring nogle ungdomsboliger.

På stedet arbejder politiets hunde, en hel del teknikere og efterforskere er også mødt frem på stedet. En indsats af denne karakter plejer kun at blive benyttet ved mistænkelige dødsfald, drabssager eller meget voldsomme voldshandlinger – og rygterne i området går da også på et fund af en død person.

Ifølge flere henvendelser er borgere omkring stedet utrygge ved situationen, da der ikke gives nogen information om hvad der sker, og om hvorvidt der kan være farlige gerningsmænd på fri fod, men Østjyllands Politi har altså valgt at smække døren og holde offentligheden helt uvidende omkring hvad der pt. foregår på stedet.

OPDATERES……