Pyroman tilstår endnu en storbrand


Kollegiebrand i Kongens Lyngby d. 12. maj.

En psykisk syg pyroman som allerede har tilstået flere påsatte brande i København og omegn tilstår endnu en storbrand. Den 23-årig brandstifter har indrømmet over for politiet, at han også stod bag en voldsom brand på et kollegie i Kongens Lyngby.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Branden blev påsat i et køkken kl. fire om morgenen d. 12 maj og udviklede sig hurtigt til en kraftig brand på kollegiet. Da brandvæsenet kom frem, var bygningen overtændt og 70 beboere blev evakueret.

Det skriver Ekstra Bladet. Klik og læs mere her.

Den 23-årig pyroman har tidligere tilstået, at det var ham som startede en voldsom brand i Klerkegade i København den 2. juli. Bygningen var under renovering til luksuslejligheder.

Under en afhøring har manden forklaret, at ilden i Klerkegade brød ud, da han antændte nogle klude med sprit på øverste etage.

Han har angiveligt også startet to brande i Store Kongensgade og fire i Kronprinsessegade. Det er sket i perioden fra 2. juni til 6. juli. Disse seks påsatte brande blev alle slukket inden de udviklede sig voldsomt.

Den unge mand meldte sig selv til politiet. Han er psykisk syg og har en en skizofreni-diagnose. Han hørte stemmer, som sagde, at han skulle sætte ild på de forskellige bygninger.