46-årig mand mishandlet i rivalisering om en kvinde


Arkivfoto

ØLBY: Torsdag eftermiddag kl. 16.36 anmeldte en mand fra Køge, at han netop havde fundet en ukontaktbar og forslået mand i et kolonihavehus i kolonihaven sydøst for Ølbycentret.

Politiet kørte til stedet og fik den tilskadekomne bragt til skadestuen i Køge i en tilkaldt ambulance. Der var tale om en 46-årig mand fra København, som havde kvæstelser fra stump vold og mindre snitsår i hovedet.

Ved de foreløbige undersøgelser på stedet tydede det på et drikkelag, hvor der var foregået noget voldsomt, idet bl.a. et bord lå væltet, og der generelt var uorden.

Volden var formentlig blevet forøvet i nogen tid før anmeldelsen, så politiet fik via vidners udsagn identificeret en mistænkt, som blev anholdt i en anden kolonihave i Ølby-området kort før kl. 1800.

Der var tale om en 33-årig mand fra Køge, som blev sigtet for grov vold mod den 46-årige, som havde pådraget sig alvorlige kvæstelser i hovedet. På grund af sagens alvor er den anholdte fortsat i politiets varetægt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 1030 ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling.

Det har indtil videre ikke været muligt for politiet at foretage afhøring af offeret på grund af hans kvæstelser. Offeret meldes uden for livsfare, men er fortsat indlagt på et sygehus til behandling.

Den 33-årige mand fra Køge blev i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde varetægtsfængslet til 3/1-2019 for grov vold mod den 46-årige mand, overfaldet skete i forbindelse med et drikkelag og en strid om en kvindelig bekendt ifølge den sigtedes forklaring i retten.