Mads Mikkelsen-serie får dødsstødet


Denne sæsons 13 afsnit af “Hannibal” bliver det sidste, oplyser NBC mandag ifølge Variety.com.


I tre år har tv-seere over hele verden kunnet se den danske skuespiller Mads Mikkelsen i hovedrollen som den ondskabsfulde kannibal i thriller-serien “Hannibal”, men nu er det snart slut.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Denne sæsons 13 afsnit bliver de sidste, oplyser NBC mandag ifølge Variety.com.

– Vi har i dens tre sæsoner været enormt stolte af “Hannibal”, hedder det i en meddelelse fra den amerikanske tv-kanal.

Mads Mikkelsen spiller den berygtede kannibal og psykopat Dr. Hannibal Lecter, og han spiller blandt andre over for Laurence Fishburne, der især er kendt for sin medvirken i Matrix-trilogien og tv-serien “CSI: Crime Scene Investigation”.

Første afsnit løb over skærmen i foråret 2013, og 3. september i år bliver serien afsluttet.

Selv om “Hannibal” blev generelt godt modtaget af kritikere, har det knebet lidt med at trække seere til, og lavpunktet blev sat i denne sæsons første to afsnit med gennemsnitlige seertal på 1,65 millioner.

Producenten, The De Laurentiis Company, har dog ikke opgivet håbet om at lave en fortsættelse.

– Vi undersøger andre muligheder for fremtidige sæsoner, skriver selskabet på Twitter og tilføjer, at “andre har udtrykt interesse for at gå sammen med os”.

Seriens idémand, Brian Fuller, roser NBC for at give ham mulighed for at “skabe en fjernsynsserie, som ingen anden tv-station ville have turdet satse på”.

– Hannibal afslutter sit sidste måltid ved NBC’s bord denne sommer, men en sulten kannibal kan altid spise igen, siger Brian Fuller.

/ritzau/Reuters