Politiet efterlyser to personer efter skyderi på Nørrebro


Arkivfoto


Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at lokalisere to marokkanske brødre, der lørdag aften begik drabsforsøg mod fem personer i en bil på Tagensvej ud for nr. 88 på Nørrebro i København.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Brødrene kørte i en grå Skoda Superb sedan op på siden af en Mercedes og affyrede mindst 8 skud ud af sidevinduet mod bilen og dens 5 passagerer. Brødrene accelererede herefter kraftigt og forsvandt ad Tagensvej i nordlig retning. To personer blev ramt af skuddene. En to gange i brystet og to gange i benene. En anden af et skud i den ene ankel. Grundet anvendelse af skudsikker vest, blev skuddene i brystet ikke fatale.

LÆS OGSÅ: To personer ramt af skud i København
LÆS OGSÅ: Skudoffer fra Nørrebro er tidligere forsøgt skudt
LÆS OGSÅ: Særlig bil efterlyses efter skuddrama
Politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp i eftersøgningen af gerningsmændene.

De efterlyste er klar over, at Københavns Politi leder efter dem, men de skjuler sig stadig. Drabsforsøget var koldblodigt, og det er klart, at vi hurtigst muligt skal have fjernet personer, der finder det i orden at skyde med skarpt i København, fra byens gader. Derfor hører vi meget gerne fra alle der har oplysninger om gerningsmændene eller deres bil.

Signalement af gerningsmænd:
22 år, marokkaner af afstamning, kort sort hår, lysebrun i huden, 177 cm, spinkel af bygning, brune øjne

28 år, marokkaner af afstamning, kort sort hår, lysebrun i huden, 185 cm, almindelig af bygning, brune øjne

Gerningsbil:
Grå Skoda Superb, årgang 2008, registreringsnummer AR57505, platingrey metallak