Skudoffer fra Nørrebro er tidligere forsøgt skudt


I december måned sidste år blev der tre gange skudt efter den 23-årig. Alle tre gange undgik han at blive ramt af skud. Lørdag aften blev han såret af skud på Tagensvej.


Lørdag aften blev to personer såret efter skyderi på Tagensvej på Nørrebro. Begge skudoffer er uden for livsfare siger politiet. Det ene skudoffer – en 23-årig mand er tidligere forsøgt skudt, skriver ekstrabladet.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Fire gange tidligere er der blevet skudt efter aftens skudoffer. En enkelt gang er han også blevet stukket med kniv.

LÆS OGSÅ: To personer ramt af skud i København
Sidste år i januar kørte den 23-årig i en bil med flere familiemedlemmer, da der blev skudt med automatvåben efter ham. Ingen blev ramt, men der var flere skudhuller i bilen.

LÆS OGSÅ: Skyderi i København
LÆS OGSÅ: Flere personer anholdt efter skyderi på Amager
I december måned sidste år blev der tre gange skudt efter den 23-årig. Alle tre gange undgik han at blive ramt af skud.

LÆS OGSÅ: Bandeopgør bag skyderi på Amager
LÆS OGSÅ: 23-årig mand forsøgt skudt tre gange på et år
Den 10 december 2014 blev den 23-årig beskudt da han kørte på Amager. Omkring 10 skud blev der affyret. Den 23-åriges bil fik et skudhul. Ingen personer blev ramt. Politiet anholdte flere personer, deriblandt den 23-årig på Amagerbrogade. De blev alle løsladt kort tid efter.

LÆS OGSÅ: Politi: Valby-skyderi tyder på internt opgør
Den 15. december sidste år kom den 23-årig kørende ved den nye Moske på Nørrebro i Aldersrogade, da der blev affyret tre til fire skud efter ham. Skuddene kom fra en gruppe personer som stod foran moskeen. Ingen personer blev ramt af skuddene, men en rude i moskéen og en parkeret bil fik skudhuller.

LÆS OGSÅ: Skyderi i Bellahøj: Bil med skudhul
Den 28 december. Her befandt fem unge mænd sig i en bil, som holdt for rødt lys, da en ukendt gerningsmand fra en anden bil affyrede seks skud mod bilen med de fem. Ingen af de fem i bilen blev ramt ved skyderiet. Heller ikke bilen, som de befandt sig i, blev ramt.

Local Eyes har tidligere snakket med den 23-årige. På spørgsmålet om hvorfor han bliver beskudt, svarer han, at han ikke ved det.

LÆS OGSÅ: Mand skudt ned i København juleaften
Den 31. januar 2014 kom den 23-årig kørende med sin familie i en bil ved Bellahøj-husene i Brønshøj, da der blev skudt efter ham med automatvåben. Heldigvis blev ingen personer ramt, men der var flere skudhuller i hans bil.

###
Nogle uger efter blev den 23-årig og hans bror anholdt og sigtet for et drabsforsøg i en spillehal på Frederikssundsvej juleaften sidste år. Der blev en 34-årig mand såret af flere skud, da to personer kom ind og gik målrettet ham.

De blev begge to frifundet for sigtelsen. Men den 23-årig havde noget reststraf fra tidligere forhold og blev først løsladt d.5 december.

Allerede fem dage efter var den 23-årig målet for skyderi d.10 december på Amager.

Ifølge Local Eyes’s oplysninger bliver den 23-årig draget til ansvar for drabsforsøget juleaften 2013 på Frederikssundsvej. Og det selv om, at han er blevet frifundet i retten for netop det forhold.