Anonymous erklærer krig mod jihadister


På nettet har Cyberaktivist-gruppen Anonymous lagt en video ud på fransk hvor en person med en Guy Fawkes-maske truer alle terrorister.


Cyberaktivist-gruppen Anonymous har erklæret krig mod jihadister fra Al-Qaeda og Islamisk Stat.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Efter terrorangrebet på satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris, hvor 12 personer blev dræbt, truer Anonymous nu Al-Qaeda og Islamisk Stat med, at lukke alle konti på sociale netværk som Twitter, YouTube og Facebook, som har forbindelser til terror.

LÆS OGSÅ: IS roser gerningsmænd bag angreb på Charlie Hebdo
Truslen er alvorlig nok. Anonymous har tidligere udført angreb mod store datasystemer hos banker og andre virksomheder. Gruppen har også angrebet regeringshjemmesider, som er blevet lagt ned i gruppens navn.

På nettet har Cyberaktivist-gruppen Anonymous lagt en video ud på fransk hvor en person med en Guy Fawkes-maske truer alle terrorister.

LÆS OGSÅ: Video på de sociale medier: Hætteklædte mænd likviderer såret mand
– Vi erklærer krig mod jer, terrorister, siger manden.
Vi vil forfølge jer til sidste mand.
I har slået uskyldige ihjel, så vi vil nu hævne deres død, siger talsmanden i videoen.

Talsmanden fortæller videre, at gruppen har tænkt sig forfølge og lukke alle konti på sociale netværk som Twitter, YouTube og Facebook, som har forbindelse til terror, skriver ekstrabladet.dk

I en pressemeddelelse, som gruppen har sendt ud på Pastebin, skriver Anonymous, at terroristerne kan ‘forvente en massiv reaktion’ fra Anonymous’ side.

LÆS OGSÅ: Øjenvidne til massakre: Jeg så blod og rædsel
Vi vil jage jer overalt på denne planet, skriver Anonymous i en pressemeddelelse.

Fredag eftermiddag offentliggjorde en liste med over 40 konti på Twitter, angiveligt tilhørende jihadister fra Al-Qaeda og Islamisk Stat.

#JeSuisCharlieThis is link to a few jihadist accounts. Please get the word out and ask @twitter to block them. http://t.co/e5cuAWPK4ea