Udenlandske butikstyve taget med tyvekoster for 27.000 kr.


Ved ransagning af deres bil med tyske nummerplader fandt politiet spiritus, el-tandbørste-hoveder og make-up-artikler til en samlet værdi af 27055 kr. Arkivfoto

Tirsdag kl. 16.41 anmeldte personalet i Kvickly, at fire udenlandske personer var tilbageholdt som mistænkte for, at have stjålet fra supermarkedet.

Like localeyes.dk på Facebook

Politiet kørte til stedet og fik kontakt med tre mænd på 20, 21 og 38 år samt en 37-årig kvinde – alle fra Georgien og med asylansøgerstatus i Danmark.

Alle blev anholdt og sigtet for at have stjålet varer fra supermarkedet. Personalet havde gennem nogen tid bemærket, at de inde i butikken i forskellige afdelinger lagde varer op i indkøbskurve, der blev efterladt, indtil en anden fra gruppen kom og bar varerne ud af butikken til en bil på en nærliggende parkeringsplads.

Til sidst foretog personalet en civil anholdelse af de fire personer ved bilen på parkeringspladsen og tilbageholdt dem indtil politiets ankomst.

Ved ransagning af deres bil med tyske nummerplader fandt politiet spiritus, el-tandbørste-hoveder og make-up-artikler til en samlet værdi af 27055 kr.

De fire anholdte har overnattet i et arresthus og vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde.