To personer bag tremmer efter knivdrab i Aalborg


Den ene – en 44-årig mand – var alvorligt såret og blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset, mens den anden, der er 34 år, blev lettere såret og ikke var i livsfare.

Et slagsmål i en lejlighed på Aggersundvej i Aalborg natten til lørdag endte med knivdrab på en 44-årig mand. to personer endte efterfølgende i varetægtsfængsel frem til den 18. december, sigtet for drab.

Like localeyes.dk på Facebook

Det drejer sig ifølge Nordjyllands Politi om en 31-årig mand og en 64-årig kvinde, der efter et længere grundlovsforhør ved Retten i Hjørring blev varetægtsfængslet frem til den 18. december.

De to sigtede har ikke kæret fængslingen til Vestre Landsret.

LÆS OGSÅ: TV: Dræbt i slagsmål: Mand stukket med kniv i lejlighed
LÆS OGSÅ: To er anholdt efter knivdrab i Aalborg
Ifølge Nordjyske.dk er de to varetægtsfængslede en mor og hendes søn, der begge nægter sig skyldige i drab.

Den 31-årige mands forsvarer forklarede ifølge Nordjysk i grundlovsforhøret, at hans klient ikke kunne huske noget, fordi han havde fået tæsk. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

Knivstikkeriet fandt sted omkring klokken 02 natten til lørdag.

- Vi får en anmeldelse om slagsmål i en lejlighed i det østlige Aalborg, og da vi kommer derud, finder vi to personer, der er ramt af knivstik, har vagtchef Lars Nørskov Jørgensen ved Nordjyllands Politi forklaret.

Den ene - en 44-årig mand - var alvorligt såret og blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset, mens den anden, der er 34 år, blev lettere såret og ikke var i livsfare.

Den 31-årige formodede gerningsmand stak af fra gerningsstedet, men blev anholdt kort tid efter. Derudover blev den 64-årig kvinde senere anholdt i forbindelse med knivstikkeriet.

Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke give flere oplysninger om, hvad der er baggrunden for slagsmålet i lejligheden, og hvorfor det udviklede sig til knivstikkeri.

/ritzau/