Britney i danske underhylere de næste 20 år


Arkivfoto


Hvis du somme tider spekulerer på hvilke underhylere, de kendte går i, så kan vi nu løfte sløret for i hvert fald Britney Spears går med de næste 20 år.

Hun har nemlig tegnet kontreakt med danske lingerivirksomhed Change om et 20-årigt samarbejde.

Det er ikke ualmindeligt at stjerner og kendisser indgår kontrakter med tøjfirmaer – hvem husker ikke Nicklas Bendtners flagrende underbukser, og fodboldspilleren Cristiano Ronaldo bidrager også som levende reklamesøjle for undertøjsproducenten JBS. Men det er usædvanligt, at sådanne kontrakter løber i hele 20 år.

Britney Spears skal være med til at designe og udvikle kollektionen i samarbejde med Change.

Samarbejdet mellem Britney Spears og Change bliver officielt skudt i gang i morgen, tirsdag, hvor lingerikollektionen The Intimate Britney Spears præsenteres til modeugen i New York, og på Britney Spears officielle Twitter- og Instagram-profiler er der blevet talt ned til lanceringen. Britney Spears har intet mindre end 38,8 millioner følgere på Twitter, og der er af gode grunde store forventninger til samarbejdet fra dansk side.

»Vi har en forventning om, at den samlede pakke – pasform, størrelsesudvalg, pris og design – vil udgøre et så attraktivt produkt, at forbrugere verden over vil opfatte det som et aktuelt alternativ til det eksisterende lingeri på markedet. Kollektionen har helt klart sit eget touch og en aktualitet, som vi synes mangler på markedet. Vi håber på, at der vil blive taget godt imod denne nyskabelse,« udtaler administrerende direktør for Change, Claus Walther Jensen, i en pressemeddelelse.