Voldsom brand i stråtækt villa i Vemmelev


Der er tirsdag aften udbrudt brand i en stråtækt villa på Borgergade i Vemmelev mellem Slagelse og Korsør.

En stråtækt villa på Borgergade i Vemmelev brød sent tirsdag aften i brand og flammerne stod op gennem taget da brandvæsnet nåede frem.

Flammerne fik hurtigt godt fat i det stråtækte tag på ejendommen, som ligger tæt mellem flere andre beboelsesejendomme i centrum af Vemmelev by.

Politiet valgte derfor at evakueret de omkringliggende huse, mens brandfolkene kæmpede med flammerne i huset, som var tæt på at sprede sig til naboens garage.

Der blev derfor også hurtigt tilkaldt ekstra mandskab og køretøjer fra både Korsør, Slagelse, Skælskør, samt det frivillige beredskab i Slagelse Kommune til slukning af branden.

Der skulle ifølge kilder på stedet bo en mor med flere børn på adressen, som dog skulle være kommet ud af huset inden flammerne tog fat.

Flere ambulancer kom også til stedet, hvor flere personer blev tilset af ambulancepersonalet, ligesom flere personer blev kørt fra stedet i ambulance.

Dog skulle ingen umiddelbart være kommet noget alvorligt til i forbindelse med branden, som udviklede en del røg, som lagde sig mellem husene i området.

Omkring midnat kunne røgen anes og lugtes i den sydlige del af Korsør, da vinden sendte røgen i retning af Korsør.

Slukningsarbejdet vil formentlig vare resten af natten før branden er helt slukket.

/LocalEyes/