Politiaktion efter overfald på to ældre i rækkehus


HELSINGE: Omkring kl. 08.30 i dag tirsdag slog Nordsjællands Politi til i en anholdelsesaktion mod et rækkehus på Nygade, samme rækkehus som også var centrum for anholdelse af seks personer efter det brutale overfald på en taxachauffør d. 26.juli.

Vidner så en mand stikke af i løb fra stedet, men han nåede ikke så langt før han blev løbet op og anholdt, der er mindst en anholdt i sagen som undertegnede så blive kørt væk i bevisdragt.

Efterforskere ransagede rækkehuset, og adskillige poser med effekter – herunder fodtøj – er taget med fra stedet, hvor der også skal være fundet narkotika.

Dagens anholdelser hænger ifølge kilder direkte sammen med mandagens brutale overfald på to forsvarsløse ældre mennesker i netop Nygade – få husnumre fra hvor aktionen i dag fandt sted.

Kvinden fik pistolen sat for hovedet og truet med først at blive mishandlet/voldtaget og dernæst blive skudt, oplyser lokale på stedet.

Årsagen til overfaldet på de to ældre, skal angiveligt grunde i et rygte om at de ligger inde med mange penge og et stort lager af hash – ved mandagens undersøgelser af gerningsstedet blev der kun fundet en lille smule hash til eget forbrug.

Nordsjællands Politi har lukket fuldstændig ned for sagen, og den fremgår heller ikke af dagens døgnrapport.

Sagen fra Nygade er under efterforskning. Vores politiforretning i dag er et led i en aktuel efterforskning. Derudover har vi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger at give, er oplysningen fra Nordsjællands Politi i dag.