Mand dræbt af talrige knivstik: Kvinde overlever knivstik i halsen


BRØNDBY: Lørdag eftermiddag blev en mand i starten af 40’erne dræbt af talrige knivstik, mens en kvinde i 30’erne også blev såret af knivstik – hvor alvorligt hun blev skadet er lørdag aften uklart. Flere personer blev anholdt og ført væk i hvide dna-dragter fra gerningsstedet i Hallingparken.

– Vi kan bekræfte, at der er foretaget anholdelse i sagen. Vi kan også bekræfte, at ud over manden der af afgået ved døden, så blev også en kvinde i slutningen af 30’erne ramt af kniv. Hun blev efter hændelsen kørt på hospital i ambulance, oplyser Københavns Vestegns Politi lørdag aften.

Der blev lørdag formiddag kl. 10.50 slået alarm til 1-1-2, om et voldsomt knivstikkeri, og kort efter var flere beboere i området øjenvidne til en stor redningsindsats hvor politibetjente, ambulancereddere og læge kæmpede hårdt for at redde den livløse midaldrende mand efter han var blevet dolket adskillige gange.

Ulykkeligvis var den omfattende indsats forgæves, da den sårede mand ikke overlevede de talrige knivstik.

Anderledes heldigt gik det for kvinden, som ifølge Ekstra Bladet var ramt af knivstik i halsen, det lykkedes dog at standse blødningerne på stedet og kvinden skulle lørdag eftermiddag være udenfor livsfare.

Tre personer blev anholdt på stedet, og er ført bort iklædt politiets dna-dragter til sporsikring, om nogen af disse er sigtet for noget og hvad er natten til søndag ukendt.

Københavns Vestegns Politi holder således fortsat kortene tæt til kroppen, mens man anmoder vidner om at kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.